Започва приемът на документи за участие в безплатната детска лятна

...
 Започва приемът на документи за участие в безплатната детска лятна
Коментари Харесай

"Шарена ваканция" отново предлага летни занимания за децата на Асеновград

 
Започва приемът на документи за присъединяване в безплатната детска лятна академия " Шарена почивка ", която годишно се организира в Асеновград. По самодейност на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни (МКБППМН) към общината, взаимно с Градска библиотека " Паисий Хилендарски ”, още веднъж се провеждат занимания за най-малките.
 
В академията могат да се включат деца на възраст от 7 година до 13 година Заниманията ще се организират в продължение на два месеца - от 01.07.24 година (понеделник) до 30.08.24 година (петък).
 
Активностите, които ще предложи и тази година " Шарена почивка ” изцяло гратис, са плуване, йога и часове по приложно изкуство в Градската библиотека. Заявления могат да се подават от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на МКБППМН, ситуиран на ул. " Цар Иван Асен II ” №9А, етаж I, стая 3 (бившият Битов комбинат). Образци на документите за записване могат да се изтеглят от – ТУК:  ЗАЯВЛЕНИЕ /ДЕКЛАРАЦИЯ.
 
Записването стартира от 10.06.23 година (понеделник) и е с краен период 21.06.24 година (петък), в това число. Всяко дете има право да избере не повече от 2 действия. Класирането в групите по занимания ще се прави по реда на подаване на заявките. Резултатите ще бъдат оповестени на уеб страницата на община Асеновград до края на юни. Телефон за контакти и въпроси: 0878 110 905 - Божидар Носиков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР